Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht op het nummer: 040-292 8522 of mail: info@scheeperscatering.nl.
Klantenservice
Bestellen
U klikt uw gewenste producten aan en vervolgens plaats u die in uw winkelwagen. De winkelwagen vindt u rechts in uw scherm (computer) op uw telefoon beneden. Wanneer u alles heeft toegevoegd, kunt u beginnen met afronden. De eerste keer moet u even uw gegevens invullen. Bij het invullen kunt u een wachtwoord aanmaken, zodat u de volgende keer sneller kan afronden. Verder kunt u met uw account alle facturen terug halen en uw gegevens bijwerken (wanneer nodig).
Wanneer u een tweede bestelling plaatst, kunt u rechtsboven, rechtsonder of bij de winkelwagen inloggen. De eerste keer is het even wennen maar de tweede keer vliegt u er doorheen.
Vind u het niet prettig om een account aan te maken. Dan kunt u ook een mailtje sturen naar info@scheeperscatering.nl en uw bestelling doormailen.
Uiteraard gaan wij vertrouwd om met uw gegevens en worden niet aan derde partijen geleverd.
Hoe wijzig ik een bestelling?
U kunt altijd een dag van tevoren een bestelling veranderen of annuleren. Op dezelfde dag kunt u 4 uur voor de gewenste bezorgtijd annuleren. In sommige gevallen kunnen we schuiven met de bestellingen. Bel even naar 040-292 8522 of stuur een bericht via whatsapp (040-2928522) en dan kijken we wat we kunnen doen.
Bezorging
Wij leveren vanaf €25,-
Vanaf €25,- komen wij bij u leveren in de regio Eindhoven. Mocht uw bedrijf verder weg zitten kunnen we kijken of we kunnen leveren. Neem even contact met ons op. Onder de €25,- kunnen wij helaas niet meer leveren door de gestegen brandstofprijzen. Excuses voor het ongemak.
Betalen
U kunt vier verschillende opties kiezen. De keuzes zijn op rekening, online betalen (iDEAL), contant of pinnen (mobiele pinautomaat). Wanneer u de bestelling plaatst ontvangt u direct uw factuur in uw mail.
Het komt soms voor dat u meerdere informatie of nummers op de factuur nodig heeft. Die kunt uzelf toevoegen bij opmerkingen. Uw opmerkingen komen op uw factuur te staan.